START SOMEWHERE
 
 
 
 
Alltså hej! Nu var det evigheter sedan jag bloggade,i maj senast!?
Men vet ni? Nu börjar jag igen, behövde breaka från det rejält,vara hemma i dalarna på sommaren och bara ladda om och peppa upp.
Och nu är jag back on track.
 
Livet just nu känns väldigt bra, saker och ting går frammåt och jag trivs med det jag sysslar med.
Kom in på modevetenskap på Stockholms Universitet och det känns som jag hamnat helt rätt- detta är vad jag vill syssla med, måhända en osäker väg men vill jag något så kan jag.
Fick ett mail igår som peppade upp mig några snäpp till, bara glad över svaret jag fick sen får vi se i böran av nästa vecka vad det blir utav det.. om det inte blir som jag drömt om så är det bara att peppa igen och forsätta kämpa.
 
Sedan så har jag ännu inte haft samma "ensamhets" ångest ännu här i stockholm som jag hade mycket förra året, och det tror jag beror mycket på att jag nu känner att saker och ting stämmer och att saker och ting kommer falla på plats. Börjar ta tag i den socialabiten så förra veckan var jag på Stylebytrendtalks med några härliga brudar från en grupp från Facebook som startades efter Josefin och Vanjas podd. Så idag ska jag möta upp en av de goa brudarna igen för att se den nya Bridget Jones filmen- så himla kul!
 
Det gäller för mig att ta tag i saker denna höst- det sociala,mitt psyke och mina drömmar, inget blir av om jag inte tar tag i det själv, ingen kommer servera mig det.
 
Förra året var tufft, ja även sommaren, mycket ångest som gjort att jag inte orkat med relationer, inte tagit tag i det eller tackat nej till att ses för att jag´bara inte kunnat bestämma något eller anstränga mig.
Vilket gjort att jag tappat några vänner, inte haft kraft att skaffa nya realtioner. Men några få nära finns kvar, min trygghet och de är jag så tacksam för<3
 
Men nu är jag på g igen, känner mig lite som en ny människa faktist , kanske min resa med min kära förändrade en del.. någonstans där i Dubai fick jag sån kraft, blev trött på mitt självhat och började leva upp igen.
Nu forstätter jag så och ser framemot ett kommande spännande år- hakar ni på?
 
Katarina

Åh så härligt att läsa👍😘❤

Svar: Gull mamma❤️❤️😘 Ja nu börjar jag trivas här😘 Ser framemot när du kommer på besök❤️
Frida Larsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress