Femton

 

 

1. Beroende av?

Poddar, kramar, fetaost(haha japp äter varje dag) och att röra på mig dagligen för att hålla känslorna lite i styr. Sen även beroende av samtal med människor jag har lite extra nära.

2. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?

Åh alltså svårt , önskade man kunde svara en härlig glad färg som gul här men är nog tråkig och svarar svart.

3. Vad får du oftast komplimanger för?

Hm.. svårt, jag har en tendens att inte "lyssna" när jag får komplimanger..har svårt att typ tro på de komplimanger jag får och skakar av mig de ( sjukt sorgligt låter det). Så vet inte.


4. Dina planer under 2016?

Att hitta min väg, träffa nya människor, hitta ett sätt att hantera ångesten och mina tankar. Följa mina drömmar och jobba för att de ska uppnås.

 

5. Brukar du skratta för dig själv?

Haha ja det händer..rätt ofta faktist..;) när man lyssnar på något roligt poddsamtal eller ser någon rolig serie. Skulle vara lite för jobbigt annars då jag är mycket själv om dagarna och aldrig få mig ett skratt, man brukar ju säga att ett skratt förlänger livet!

6. Vad är det konstigaste du äti

Åh men svårt.. har typ inte ätit så mycket konstigt i mina dagar. Men måste nog bli den gången jag slog vad med mina vänner om att äta en hel hög med ingefära(sån man har till sushi) i en enda tugga för att få citron som belöning.. yeah I know jag är lite knas..men det var inte så farligt faktist.

7. Hur imponerar man på dig?

Genom att visa kärlek ,omtanke och respekt för sin omgivning. När människor är empatiska och öppensinnade.Även när personer delar med sig utav reflektioner utav sin tillvaro och visar att de ser lite längre, har en bredare förståelse.

8. Vilken stad vill du helst bo i för resten av livet?

Jag vill bo i Stockholm, även om det är ensamt nu vet jag att framtiden blir bättre. Drömmer om en lägenhet på Söder, blev lite kär i Nytorget när jag åt med min mor där, så mysigt och lite lantligt fast det är så centralt.

9. Hur ser dina morgonrutiner ut?

Går upp och fixar någon smarrig frukost, bananpannkisar eller vaniljhavredryck med granola, äter framför bloggis eller youtube. Slänger ner disken i diskhon och springer in på toan för att piffa upp mig, springer ut och drar på mig kläderna, tittar på klockan-shit måste springa, springer och sätter mig genomvarm på pendeln påväg till skolan . Yes jag är tidsoptimist ibland..

10. Vad längtar du efter?

Längtar just nu efter att få bli omfamnad av en favvoperson, tills när min fina vän Matilda ska besöka mig här i Stockholm,tills jag får träffa mina andra pinglor Cecilia,Linnea och Sanna och sedan efter min familj<3

Mer långsiktigt längtar jag till kommande studier(mode,genus och journalistik) , till dagen jag skaffat mig mitt drömjobb och lägenhet.

Och ja jag får inte glömma-dagen FI sitter i riksdagen<3

11. Serier du följer just nu?

Har följt GossipGirl och Girls med sett alla avsnitt som finns just nu..så just nu följer jag ingen direkt men dock gillar jag att se Berg och Meltzer för att pigga upp humöret.

12. När brukar du oftast gå och lägga dig?

Just nu har jag haft svårt att sova, somnar sent och vaknar tidigt så för tillfället så kanske jag lägger mig efter elva men kan ligga i sängen ett tag innan jag somnar.

13. 5 saker du vill göra i framtiden?

- Jobba för mer representation i medier

- Starta ett eget modemagazin som har mångfald,lyfter feministiska frågor, som dissar "sälj grej med tjej"

- Köpa en lägenhet på Södermalm

- Kunna vara ett stöd för min syster och ge tillbaka till min familj<3

- Få ro i mina tankar och kunna våga tro att andra älskar mig tillbaka

14. Vad finns alltid i din handväska?

Läppsyl,telefon, papper efter bars(hehe),puder,concealer , någon binda typ och hårnålar och snoddar som jag aldrig hittar när jag väl behöver dem..

 

15. 3 utländska bloggar du följer?
 Nä nu skäms jag lite men ingen just nu, följer de mer genom instagram...

Listan hittade jag hos denna fina brutta:  http://meri.itgirls.se

/  

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress