3 år sen senast
Jag med mitt fashionabla hårband ( ps. nyss köpt kameraladdare så till helgen blir det bilder med bättre kvalle-promise!)
Trevlans trevlans,då har jag,Frida, kickat igång med bloggandet igen och det känns så jävulskt gött!
Bloggade förr,första bloggen skaffade jag när jag var 11 år om jag minns rätt och sedan bloggade jag på fram till cirukus 17 års ålder. Genom den bloggperioden gick jag igenom stadiet där jag ladda upp bilder på nyckelpigor  som satt på blommor,skrev om mobbning,blev en typisk modeblogg och sedan avslutade jag min första bloggperiod med en träningsrelaterad blogg.
 
En härlig blandning det där,inte konstigt heller med tanke på att bloggen hängde med ifrån att vara ett barn till att bli en ungdom-och en hel del saker händer under den perioden-det vet nog det flesta om.
 
Vem har jag gått och blivit till idag då ?
Ja i dag är jag snart tjugo hela år,flyttat ifrån den lilla staden i södra dalarna till vår kära huvudstad.
Här i Stockholm har jag studerat genusvetenskap och nu pluggar jag statsvetenskap och journalistisk.
Har även jobbat för en otroligt grym organisation vid namn Amnesty,en mycket lärorik period med fina kollegor.
 
På tiden jag har över så älskar jag att bli inspirerad,mode och stil intresset har jag inte släppt taget om så älskar att kolla runt på olika sajter,på stan,människor,ja allt, för att finna inspiration till både outfits och inredning.
Är en sucker för det där fulfina-det som vid första anblick kan verka bu men som sedan blir bä om ni fattar?
 
Förutom stil och mode så älskar jag att träna,äta godis,dansa nykter som onykter,nystädad lägenhet,se och höra människor som respekterar och älskar istället för att hata, lyssna på Lykke Li,prata om feminism och alla som fattat grejen om varför man bör säga att man är feminist, ha hårband,köpa färska blommor,glo på tatueringar,umgås med min familj(där är alla människor som jag känner kärlek för inkluderande),lyssna på Seynabo Sey och sedan älskar jag typ tusen gånger mer saker men detta får jag börja med.
 
Hatar då? hm,nä den listan tar vi sen-vi börjar med det gosiga!
 
Natalie Chanise Ahlgren

Hej fina du!
Måste bara säga att det var så otroligt kul att träffa dig idag! Du verkar vara en sån otroligt fin tjej. Hoppas ni inte tyckte jag var random som bara hoppade in i ett ''gäng'' men jag kände ''här kan jag inte stå som en forever aloner, haha. Det vore askul om vi fyra kunde ta en fika eller något någon dag och utbyta inspiration. Lycka till med bloggen, I'll follow you :)

Svar: Hej fina! Tyckte det var så härligt att träffa dig med finis,sån powerwoman du är! Och absolut att du skulle hoppa in-såg att du var ensam och ville få med dig in i vårt snick snack men svårt när det bara pratas på att avbryta haha men du tog för dig och kom fram vilket var super!! Ingen ska ju behöva stå själv för tusan<3 och då fick vi snacka med sån ball brud som dig,grymt ju! Jag vill gärna ta en fika,bara skoj! Och tack-försöker rådda upp med bloggen nu,problem med kameran bara vilket är super trist! Jag kommer följa dig med , sån inspiration är du<3 kramis!
Frida Larsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress