3 år sen senast
Jag med mitt fashionabla hårband ( ps. nyss köpt kameraladdare så till helgen blir det bilder med bättre kvalle-promise!)
Trevlans trevlans,då har jag,Frida, kickat igång med bloggandet igen och det känns så jävulskt gött!
Bloggade förr,första bloggen skaffade jag när jag var 11 år om jag minns rätt och sedan bloggade jag på fram till cirukus 17 års ålder. Genom den bloggperioden gick jag igenom stadiet där jag ladda upp bilder på nyckelpigor  som satt på blommor,skrev om mobbning,blev en typisk modeblogg och sedan avslutade jag min första bloggperiod med en träningsrelaterad blogg.
 
En härlig blandning det där,inte konstigt heller med tanke på att bloggen hängde med ifrån att vara ett barn till att bli en ungdom-och en hel del saker händer under den perioden-det vet nog det flesta om.
 
Vem har jag gått och blivit till idag då ?
Ja i dag är jag snart tjugo hela år,flyttat ifrån den lilla staden i södra dalarna till vår kära huvudstad.
Här i Stockholm har jag studerat genusvetenskap och nu pluggar jag statsvetenskap och journalistisk.
Har även jobbat för en otroligt grym organisation vid namn Amnesty,en mycket lärorik period med fina kollegor.
 
På tiden jag har över så älskar jag att bli inspirerad,mode och stil intresset har jag inte släppt taget om så älskar att kolla runt på olika sajter,på stan,människor,ja allt, för att finna inspiration till både outfits och inredning.
Är en sucker för det där fulfina-det som vid första anblick kan verka bu men som sedan blir bä om ni fattar?
 
Förutom stil och mode så älskar jag att träna,äta godis,dansa nykter som onykter,nystädad lägenhet,se och höra människor som respekterar och älskar istället för att hata, lyssna på Lykke Li,prata om feminism och alla som fattat grejen om varför man bör säga att man är feminist, ha hårband,köpa färska blommor,glo på tatueringar,umgås med min familj(där är alla människor som jag känner kärlek för inkluderande),lyssna på Seynabo Sey och sedan älskar jag typ tusen gånger mer saker men detta får jag börja med.
 
Hatar då? hm,nä den listan tar vi sen-vi börjar med det gosiga!
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
 
Visa fler inlägg