Vaknar av regn som smattrar mot fönstret
 
 
 
God morgon!
Vaknade av att regnet smattrade mot fönstret och konstigt nog njöt jag..så mysigt med regniga dagar, det blir då okej att sitta inne framför datorn, bläddra i tidningar och pyssla med hemsysslor.
Och det är vad jag precis ska göra idag : Ta en lugn dag, tvätta och städa, spana in bloggar, bläddra i magasin,plugga och sedan avsluta dagen med träning.
En riktig innedag helt enkelt.
 
Torsdag redan och helgen närmar sig, hoppas på att grabben kommer i helgen, need some hugs! Är en väldigt kramig människa och går det för många dagar ifrån omfamningar så klättrar jag typ på väggarna -nä så illa kanske det inte är men hoppas på det. Annars väntar en väldigt lugn helg för min del, valborg by my own typ om inget drastiskt händer , händer iallafall lite skoj längre fram så kan ta en ensam valborg då haha ;)
Låter väldigt deppigt men är lite av en ensamvarg ibland,även om jag självfallet älskar att umgås med vänner, trixet är bara att jag och mina vänner bor på olika håll och haft fullt upp men snart ska vi catcha upp-det bör prioriteras!
Om 2 helger kommer iallafall min fina barndomsvän Matilda hit och då ska vi ha massor av kul- det ser jag framemot.
 
Ja ja slut babblat från mig nu-ha en fin torsdag!<3
rememberthiis.blogg.se

Låter som en mysig morgon :) 😊

Svar: Var/är väldigt mysigt:D Ha en fin dag fina!:D
Frida Larsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress