Morgonstund och ensamhet
 
 
 
 
God Morgon!
I dag blev det havremjölk med smak av vanilj , granola och jordnötssmör till frukost. Himmla gott faktist.
God start på dagen helt enkelt.
Dock så känner jag mig fortfarande lite deppig och i dag känns det på något vis lite extra..känner mig väldigt ensam, sitter här i min lägenhet liksom för mig själv, kommer typ iväg på träning och då kommer jag se folk men annars rätt lonley. Känns väll lite extra i dag då det är valborgsmässoafton då jag vanligtvis har umgåtts med mina vänner samt nära och kära,men nu sitter man här och ännu en dag framför sig som man kommer spendera ensam.
Och på nått vis så klandrar jag mig själv , att jag inte gjort mer för att få en bekantskapskrets runt sig här, känner mig lite patetisk och dålig..de negativa tankarna vill inte vänta på sig, de överröstar mitt huvud och får mig ännu mindre att ta tag i det. Tänker att det är väll ingen som vill umgås med mig, att jag är tråkig och konstig.
Att alla redan har sitt och att jag inte ska komma och störa lixom.
Men det kanske är så första året i Stockholm, det tar lixom tid att träffa människor här, och extra mycket nog för mig som i vanliga fall tar mig tid på att få vänner.
Jag vet ändå någonstans att en dag kommer jag känna människor här, jag kommer hamna i ett sammanhang där jag känner mig välkommen och omgiven av människor jag gillar och som gillar mig tillbaka.
Men i dag känns det bara lite extra jobbigt, och det är okej.
 
Jag hoppas ni får umgås med familj och vänner i dag och att dagen fylls av glädje, och om ni har det som mig så peppar vi upp varandra och gör saker vi själva tycker om idag- lyssna på din favorit musik, läs en bok, se din favorit serie, gå ut på en promenad , ät något gott , ha hemma spa eller ge dig själv något du vill ha,  helt enkelt skäm bort dig själv lite i dag.
 
Kram och kärlek.
 
Veronica Wallgren

Gott!

Svar: Ja det var så gott:)
Frida Larsson

rememberthiis.blogg.se

Gott med granola :D

Svar: Ja så gottigt !!:D kram och ha en fin dag!
Frida Larsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress