Gucci drömmar och verklighetens Zara
 
 
 
Första 3 från Gucci och de sista 3 från Zara.
 
Är och har varit inne på loafers länge nu och nu är det dax för ett inköp.
Hade jag haft en tätare ekonomi hade jag inskaffat mig ett par klassiska från Gucci, de mittersta, och hade min budget varit ännu större hade jag även  köpt de med päls ( om det är oäkta-måste kolla upp!). Otroligt vackra och en dag är det ett måste för mig att äga ett par härliga gucci loafers. Men som studerande är det fortfarande en dröm så får vända mig till det mer plånboksvänliga Zara där de har gjort lite småkopior av Guccis populära skor.
Favoriterna är de i mitten och ska faktiskt spana in och prova imorgon. De med päls ser ju väldigt mysiga också men får nog avvakta lite med de.
 
I höst har jag bestämt mig för att hålla mig till det jag är bekväm i och min stilmelodi kommer vara att mixa material i samma färg , mycket herrinspirerat men med inslag av det feminina.
En stil som håller och som jag trivs i.
Bygger upp en hållbar garderob denna höst och håller mig borta från för många (dyra) utsvägningar och spontanköp.
 
Nu ska jag smaska vidare på mitt gotte framför filmen " The intern" , ha en härlig söndagskväll<3
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Vardagspiff
 
 
God kväll på er goingar!
Känns som dagen varit dubbelt så lång på något knasigt sätt , inte det att tiden gått långsamt utan mer att man gjort mycket men också tagit det mycket lungt däremellan . Varit på föreläsning, hängt runt på stan, städat halva lyan typ, pluggat, tränat lite lungt och ja sedan chillat runt däremellan. Piffade oxå upp lyan med lite härliga blommor- man blir ju genast på härligt humör ? Visst? Vardagslyx✨✨✨ nu ska jag kika in nått skoj på datorn, hare gött så länge! Kram.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Babel Deli och härliga kvinnor
 
 
 
 
 
En lunch med min fina mamma för cirkus två veckor sedan. Vi käkade på fantastiska Babel deli , så gott! Tror vi kör en repris på det när hon kommer på måndag igen. Är så tacksam över att ha sån stöttande mamma som även har en personlighet utöver nått annat. Hon är nog min inspiration till att alltid vara sig själv , sprida kärlek , vara ärlig och våga bjusa på sig själv. Fantastisk kvinna❤️ 
 
Påtal om fantastiska kvinnor hade jag en himla bra kväll med nyfunnen vän, käkade god mat på vigårda, snackade och sedan skrattade ikapp till Bridget Jones Baby. Grym kväll!✨✨✨ ha en fin kväll power people!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
START SOMEWHERE
 
 
 
 
Alltså hej! Nu var det evigheter sedan jag bloggade,i maj senast!?
Men vet ni? Nu börjar jag igen, behövde breaka från det rejält,vara hemma i dalarna på sommaren och bara ladda om och peppa upp.
Och nu är jag back on track.
 
Livet just nu känns väldigt bra, saker och ting går frammåt och jag trivs med det jag sysslar med.
Kom in på modevetenskap på Stockholms Universitet och det känns som jag hamnat helt rätt- detta är vad jag vill syssla med, måhända en osäker väg men vill jag något så kan jag.
Fick ett mail igår som peppade upp mig några snäpp till, bara glad över svaret jag fick sen får vi se i böran av nästa vecka vad det blir utav det.. om det inte blir som jag drömt om så är det bara att peppa igen och forsätta kämpa.
 
Sedan så har jag ännu inte haft samma "ensamhets" ångest ännu här i stockholm som jag hade mycket förra året, och det tror jag beror mycket på att jag nu känner att saker och ting stämmer och att saker och ting kommer falla på plats. Börjar ta tag i den socialabiten så förra veckan var jag på Stylebytrendtalks med några härliga brudar från en grupp från Facebook som startades efter Josefin och Vanjas podd. Så idag ska jag möta upp en av de goa brudarna igen för att se den nya Bridget Jones filmen- så himla kul!
 
Det gäller för mig att ta tag i saker denna höst- det sociala,mitt psyke och mina drömmar, inget blir av om jag inte tar tag i det själv, ingen kommer servera mig det.
 
Förra året var tufft, ja även sommaren, mycket ångest som gjort att jag inte orkat med relationer, inte tagit tag i det eller tackat nej till att ses för att jag´bara inte kunnat bestämma något eller anstränga mig.
Vilket gjort att jag tappat några vänner, inte haft kraft att skaffa nya realtioner. Men några få nära finns kvar, min trygghet och de är jag så tacksam för<3
 
Men nu är jag på g igen, känner mig lite som en ny människa faktist , kanske min resa med min kära förändrade en del.. någonstans där i Dubai fick jag sån kraft, blev trött på mitt självhat och började leva upp igen.
Nu forstätter jag så och ser framemot ett kommande spännande år- hakar ni på?
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg