UTMANING:DREAM BIG
Bild1: Favorit omslaget på styleby,min bästa inspirationsbok ,peppiga ord,ansiktsspray från Lush,favvomascaran ifrån Lancome och favorit frukten-så mycket favoriter på en och samma bild;) Bild 2: Jag i favotoppen,skönaste jeansen och bästa hatten-mycket kärlek i denna bild med.
 
Min dröm är att få inspirera människor på flera olika plan,att få andra uppfylla sina drömmar,få människor att vara stolta över sig själva, få människor att våga klä sig i precis det de gillar och få tjejer att våga gå sin väg och tro på sig själva.
Jag har sedan jag var liten brutta alltid drömt om att kunna påverka andra till att må bättre och min förkärlek till mode har gjort att jag genom mode vill kunna göra just det en dag.
 
Jag minns såväl när jag började läsa bloggar som 11 årig småstadstjej, hur jag där och då visste att en dag vill jag bli en av de, att jag skulle ha en blogg som kanske fick en annan tjej som mig att bestämma sig för att även den vill följa sin dröm. Och att trots att jag inte bodde i en storstad, inte hade kontakter inom branschen eller ett docklikt utseende skulle jag ändå lyckas intalade jag mig redan då.
 
Och idag 8 år senare vill jag göra samma sak:att få uttrycka tankar och känslor, sprida kärlek och vara kreativ, det är min dröm som jag ska förverkliga, för ingen dröm är för stor -Dream big som Josefin säger.
 
Men det finns även saker som jag drömmer om att förändra inom modebranschen och som jag kommer kämpa för att förändra:Representation. Jag vill se människor av alla olika ursprung, av olika etniciteter ,sexuellalägningar,handikapp och kroppsformer. Vill förändra idealet och få en mångfald av skönheter, för att visa att stil och mode kan alla människor finna lycka i att alla människor är av skönhet.
Att fler ska kunna känna sig representerade och se sig själva med värme i blicken. Skapa en värld där vi alla känner Power och att vi kan nå våra drömmar bara vi inte slutar drömma och JUST DO IT<3
 
Min dröm är att genom Itgirls kunna nå ut med mitt budskap, kunna påverka och förverkliga min dröm om att få jobba med det jag älskar-mode, feminism och kärlek.
Jag skulle bli så glad över den chansen,och skulle göra allt för att sprida kärlek,power och pepp.
Min stora dröm-som inte kan bli för stor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
josephine Asplund

Hoppas du får en fin kväll & lycka till med bloggen!
Kram <3

Svar: Åh tack så mycket, detsamma! Måste spana in din blogg :D kramis !
Frida Larsson

Katarina

Åh skulle passa dig som handen i handsken.😃

Svar: Mamma<3 ja det vore en riktig dröm! Hoppas så på detta, en chans att både kunna påverka och få göra det med något man brinner för:D
Frida Larsson

Lovisa

Låter som en jäkligt bra dröm! Jag drömmer om liknande, men har inte möjlighet att ställa upp i årets tävling. Så jag hejar på dig, att du kommer dit du vill och ännu längre!

Svar: Åh ja, hoppas drömmen är närmare än vad man tror<3 åh finis, synd , kikade nyss in din blogg och älskade den och din stil( jag kommer fortsätta klicka mig in) . Gud så glad jag blir av din pepp-hur go får man vara?tack så mycket<3 kram på dig!
Frida Larsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like