SPRING LOOK
 
 
Topp,byxor och skor:Zara Armband: Cu jewerlly by Josefin Dahlberg Iphone case: Micheal Kors Nagellack: Chanel Hårband och olja: &otherstories Väska:via polyvore och sedan det självklara läskande valet: Fun light green med smak av Pineapple Papaya.

Gult är en av vårens trendfärger, till min stora förtjusning.
Gult är en färg som står för så mycket glädje, energi och pepp och även en färg jag förknippar med min syster Astrid som är en stor förebild till mig och en riktig kämpe. Min syster har nämligen haft tuffa år då hon föddes med en cp-skada men trots sina hinder så ser hon alltid positivt på livet, ett leende är alltid nära liksom ett skratt.
Min systers favorit färg har alltid varit just gult, hon tapetserade hela sitt barndomsrum i lysande gult och omgavs sig ofta av just den färgen.
Gult gav henne så mycket glädje och kämparglöd och därför är gult en riktig Power färg för mig.
Min syster lär bli väldigt glad när hon rullar fram i butikerna och kan skåda det stora gula utbudet denna vår och jag kommer kunna omges av hennes aura genom denna färg.
Gult-både fashion,power och glädje!
 
Outfiten ovan skulle jag bära en härlig sommar dag, funkar likväl på brunchen med tjejgänget som en sen sommarkväll ute på dansgolvet.
En outfitt som utstrålar glädje, power och självförtroende. Precis som  vi Girls borde få känna-varje dag!
För livet blir lite roligare då.
Anonym

Jättehärligt kollage! Jag gillar också gult då jag förknippar färgen med sol och leenden. Vad fint det där med din syster! <3

Svar: Åh så roligt att du tycker om det:D Ja men gult är ju verkligen sån glädjefylld färg:DÅh tack<3 Min syster betyder väldigt mycket för mig<3
Frida Larsson

Maja Christenson

Jättefint skrivet! Så himla härligt att du får en sån go koppling till din syster genom färgen :)

Svar: Åh tack<3 Ja gult är verkligen hennes färg och speglar hennes personlighet så bra<3Goa du!
Frida Larsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like