Shopping lista del ett
 
God morgon! Hoppas ni fått en god natts sömn,själv har jag sovit helt okej.
Men nu över till kollaget ovan-min shoppinglista del ett.
Det är så att jag insett att för många vardags räddare fattas i min garderob, såna där plagg man kan ha till allt eller man drar på sig när man känner att kreativiteten sinar men man ändå vill känna sig stylish.
Dessa plagg saknar jag men på någotvis har jag ändå inte ägnat tid åt att gå i butiker och prova ut de perfekta basic plaggen som ger en Power utan istället har jag stros handlat och ofta kommit hem med plagg som man lägger till när man har grunden.
Så nu sammanställer jag lista på just de plagg som jag saknar varje dag jag ska klä på mig och det är sedan de plaggen som ska inhandlas.
Här ovan har ni alltså del ett:
* Svarta kostym/tailored byxor som sitter som en smäck,har ett par men behöver ett par till då jag använt de så mycket så de börjar noppra sig.
 
* Skjortor-en vit har jag ännu inte vilket jag saknat allt för många gånger, sedan älskar jag silkiga plagg så denna pyjamas inspirerande skjorta är ett måste den med.
 
*Blåa jeans-jag hatar att prova jeans då jag ofta känner att de flesta jeans jag diggar inte passar mig då de är formade efter någon som är väldigt rak med långa ben vilket jag inte har. Men jag måste ge mig mer tid åt att hitta de rätta jeansen och slå bort tankar om att det är fel på mig för att de inte passar(vilket blir lite ångestladdat det där med jeansprovning)
 
*Ankelboots med liten klack-Snyggt till allt och otroligt tidlöst,bra komplement till sina sneakers när man vill känna sig lite piffigare.
 
*Hatt-jag älskar hattar och är ute efter en mer herrig hatt.Räddar varje outfit man känner är tråkig eller en bad hair day.
 
*Hårband-älskar det och är nu på jakt efter ett svart hårband.
 
*Smycken-har för få,känner ofta att outfits inte är top för att detaljer som exempelvis härliga smycken.
 
Så dessa plagg är jag alltså på jakt efter och Zara.&otherstories och urbanoutfitters har leverat de härliga klassiska plaggen ovan så det är butiker jag självfallet ska spana in.
Stil för mig är som att bygga ett hus- man utgår från en grund och sedan adderar sin personliga touch.
Så dags för mig att investera i grunden.
Felicia

Fina saker!

Svar: Ja visst är det fina ting?Och så bra basic grejer:D Kram till dig!
Frida Larsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like