På språng

 
 

Ett par mobilbilder -provar ut kläder,lyssnar på podd,käkar vegetarisk sushi på centralen och sedan bloggis på tåget. Kvalitén är sisådär men känner att ibland blir det så när man är på språng haha;) Och haha mina händer är katastrof just nu , liksom min hy,sådär torr och knasig men det är bara en liten del av mig-no big deal liksom.
 
Så god kväll på er!
Tentan idag gick helt okej, kunde svara på alla frågor dock med osäkerhet men hoppas det räcker till ett godkänt i alla fall-vore så skönt!
Efter tentan åkte jag iväg på träning vilket var så härligt, gick länge på bandet och lyssnade först på bästa podden i historien typ: Josefin och Vanjas såklart . Sen lyssnade jag även på Forni och Dashas podd, så underbart med poddisar tycker jag, kan typ gå på bandet i evigheter med poddar i öronen .
 
Efter träningen gick jag hem till lyan , duschade och gjorde mig redo inför min tripp hem till dalarna och nu sitter jag här på tåget hem.
Ska bli mysigt att träffa sin familj men samtidigt så är jag pepp på saker i Stockholm så ska bli trevligt att komma tillbaka dit sen-men först njuta av påsk och mys med familia.
Kram på er Power puffisar (haha puffisar) <3
Veronica Wallgren

Åh vad gott med sushi :)

Svar: Ja himmelskt 😍💕 kram på dig fina!
Frida Larsson

ISA

skönt att tentan kändes ok, alltid en lättnad! håller med om podden, blir alltid så pepp av de bruttorna! kram på dig!

Svar: Ja fantastiskt skönt<3 Ja de är så kloka och peppiga,bästa podden! Kramis på dig fina<3
Frida Larsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like