LUSH
God dag på er finisar!
 
Jag har sovit riktigt gott och vaknade upp utav att solljuset sken upp hela lägenheten så härligt!
Tänkte tipsa om grymt bra hudvårdsprodukter som jag använder, nämligen Lush's produkter.
Jag försöker göra så många aktiva val för miljön, djur och människor och när det då finns ett märke som inkluderar alla dessa faktorer så är det ett självklart val att välja det.
Inget är testat på djur, de är i nära kontakt med människorna de handlar de naturliga ingredienserna utav så de kan ta sig upp från fattigdom samt att inget är besprutat sedan så har de miljöaspekten av att använda naturliga råvaror, inte köpa av de som skövlar regnskog och att när man använt ur sina burkar vill de att man återlämnar de till butiken så man kan använda de på nytt. Bonus man får då är en härlig ny ansiktsmask. Så himla bra!
 
Produkterna jag fastnade för är sminkbortagningen 9 to 5 som man masserar in i ansiktet och sedan tar bort med blöta bomullsrondeller eller papper,antingen med vatten eller sprayen  Tea tree water som är en härlig uppfriskande spray.
Sedan älskar jag skrubben som doftar gott och piggar upp hyn på ett kick, att sedan avsluta med bb seaweed som är en färsk ansiktsmask gör lite små mirakel till din hy.
Sen har vi då den omtalade ansiktsmasken som rensar ut ordentligt och lämnar hyn som ny: Mask of Magnaminty som är min favorit.
 
Ja så mycket kärlek till dessa produkter då det finns ett så grymt helhetstänk.
Tips tips verkligen ifrån mig.
 
Nu ska jag städa lite-vi hörs sen!<3
Iza

Åh va härliga produkter, älskar lush!!

Svar: Ja de är underbara! :D
Frida Larsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like