Lunch ,tatuering och människosyn
 
 
 
God dag! Tillbaka i Stockholm och har nyss käkat lunch-indisk dahlgryta med arabiskt tunnbröd,så himla gott även om det inte ser så himlans mums ut,haha grabben sa att det såg ut som en kattspya men men ;D
Veganskt och de flesta ingredienser är även eko-tip top!
Smälter maten till girl Power musik ( Silvana Imam, Beyonce,Peg Parnevik,Seinabo Sey) sedan blir det plugg,handling och gymträning. 
Förövrigt så himla nöjd med min tatuering och taggad på de andra jag planerat. Så härlig tatuerare också, en med bra värderingar..sjukt att man idag känner typ att var och varannan människa har en djävulisk tråkig inställning till invandring och människor,att var och varannan möte med en människa så går man därifrån med klump i magen av hur mycket smygrasism det finns,hur mycket bitterhet och dålig människosyn,så var uppfriskande igår med en som uttryckte sig antirasistiskt, en med sån bra människosyn. Tråkigt att dessa personer är ovanligare att möta i verkliga livet än de som tynger en med sina fördomar och rasism.
Mer människor med en god människosyn,som ser människor,ser lösningar och inte bara problem och de som kan se saker på djupare och större plan.
Hoppas ni som läser står upp för allas lika värde och tror på lösningar och inte bara ser problemen.
Mer kärlek .
Nu måste jag kila.
Ha en fin dag vackra ni <3
 
ISA

Men härliga, peppiga du! blev sugen på en ny tatuering nu, haha. Men måste tänka ut något riktigt bra budskap/symbol! :)

Anonym

Kloka ord Frida! Håller med dig, man blir liksom lättad och lite överraskad när man pratar med en vettig människa. Att de ska vara så svåra att hitta är galet!
Och återigen; skitsnygg tattoo! ⭐️⭐️

Maja - Frontside

Kloka ord Frida! Håller med dig, man blir liksom lättad och lite överraskad när man pratar med en vettig människa. Att de ska vara så svåra att hitta är galet!
Och återigen; skitsnygg tattoo! ⭐️⭐️

Svar: Tack fina<3 ja det är så tråkigt att vi lever i ett sådant samhälle att man blir överraskad när man möter någon vettig, klok och empatisk person.. Så trist! Borde ju vara tvärtom:/ tur internet finns så man ser att det finns fler- som dig t.ex!:D kramis ha en underbar dag<3
Frida Larsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like