Rehab för håret
 

God kväll på er! Haft lite annat för mig under dagen,varit i skolan,skrivit och skickat iväg ett cv,drog iväg för att hitta en outfit till morgondagens utgång som troligen blir av och sedan har jag varit iväg på träning.
I morgon kommer jag dock blogga mer och även i helgen,promise,älskar ju detta!
 
Men till bilden: Mitt hår har tagit lite stryk efter att jag haft extensions i typ två år och sedan ett antal färgningar på det så kände att det behövde en ordentlig rehab så blev tipsad om denna ovan.
2 piller om dagen så får jag göra en utvärdering efter att jag gjort slut på förpackningen.
Känns skönt att inte ha löshåret längre även om jag ibland verkligen saknar det långa-men med lite tålamod så kommer mitt egna hår växa och dessutom så skriker mitt hår efter att få vila,så vila är vad det ska få.
 
Har någon av er testat dessa förut och vad tyckte ni?
Eller har någon något super tips för ett härligt svall?
Bomba gärna på med tips.
Nu:Sängen.
Kärlek till er.
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Snappis
 
 
Lite snappis från veckan.

Snapchat är som en ofiltrerad verklighet,där man tar bilder ur sin vardag,från bilder där man ska dra iväg till en av sina bästa vänner och är så pepp,direkt från provrummet när man fastnat för fabulösa plagg,till vardagsglädje som kan vara iform utav att få vakna till solljus eller få kötta ur sig ett pass på gymmet. Även verkligheten i en än mindre fixad format-så som när man har handlat och tränat och får kånka hem med tunga kassar och väska eller när man ligger helt osminkad i sängen och blottar den hy man annars spacklar över.Sedan får man inte glömma de gångerna man gör något speciellt-så som min tatuering-även det ploppar först upp på snappis.
 
Detta tycker jag är charmen med snapchat-att saker dokumenteras direkt och så som det är,utan något
redigeringsprogram. Just nu använder jag mig av en privat som enbart är för mina vänner men funderar på att öppna den eller en ny och länka här så man får följa med i min vardag-direkt!
Ska fundera på det under natten.
Sov gott ni fina<3
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Lyckan i blusar
 

Två Super fina blusar jag hittade på Zara idag som fick följa med hem,så somriga och härliga och har fler idéer i huvudet hur jag ska styla. Tip top köp-finnes i butik nu.
 
Haft en skön dag med träning och kikandes i butiker,nu ska jag diska undan och sedan se Girls,även fila på ett cv innan.
Ha en fantastisk kväll fina ni.
Kärlek till er. 
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
HAPPY DAY
 
 
 
Åh hur bra start på dagen har jag inte fått idag-solen lyser klart över Stockholm,jag fick till mina bananpannkakor perfekt och jag vann en tävling som fina Josefin hade på Instagram (500 kr på dinsko-hur bra?! ).
Dagen lär fortsätta på det glada spåret-ska strax bege mig för att fixa ögonbrynen och kika i butiker,ta en lunch ute i solen och sedan träning på det.
Hoppas också turen fortsätter vara på min sida i dag,vore dröm om man vinner andra itgirls utmaningen,vill det så mycket men så många andra därute som är så duktiga och inspirerande så vem det än är som får den andra platsen så är den välförtjänt den och vi brudar tycker jag ska glädjas med andras framgångar-blir ju lite roligare så.
Nej men nu måste jag fixa iordning mig,tiden tickar iväg.
Men ha det super ni powerpinglor,kärlek och pepp till er<3
Kommentarer (4)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Lunch ,tatuering och människosyn
 
 
 
God dag! Tillbaka i Stockholm och har nyss käkat lunch-indisk dahlgryta med arabiskt tunnbröd,så himla gott även om det inte ser så himlans mums ut,haha grabben sa att det såg ut som en kattspya men men ;D
Veganskt och de flesta ingredienser är även eko-tip top!
Smälter maten till girl Power musik ( Silvana Imam, Beyonce,Peg Parnevik,Seinabo Sey) sedan blir det plugg,handling och gymträning. 
Förövrigt så himla nöjd med min tatuering och taggad på de andra jag planerat. Så härlig tatuerare också, en med bra värderingar..sjukt att man idag känner typ att var och varannan människa har en djävulisk tråkig inställning till invandring och människor,att var och varannan möte med en människa så går man därifrån med klump i magen av hur mycket smygrasism det finns,hur mycket bitterhet och dålig människosyn,så var uppfriskande igår med en som uttryckte sig antirasistiskt, en med sån bra människosyn. Tråkigt att dessa personer är ovanligare att möta i verkliga livet än de som tynger en med sina fördomar och rasism.
Mer människor med en god människosyn,som ser människor,ser lösningar och inte bara problem och de som kan se saker på djupare och större plan.
Hoppas ni som läser står upp för allas lika värde och tror på lösningar och inte bara ser problemen.
Mer kärlek .
Nu måste jag kila.
Ha en fin dag vackra ni <3
 
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg