WILD CARD
 
Jag i min enkelthelt , långt ifrån perfekt men det är ju det som gör mig.

"Varför skulle just jag platsa i årets itgirls?

Jag må inte vara den klassiska itgirl med snygga bilder , dyra plagg och med den där perfekta kroppen , håret och hyn och där sminket alltid är perfekt lagt.

Jag är tvärtom och det är just därför jag tror jag skulle passa in lite extra , ge itgirl en ny klang - du måste inte vara perfekt för att andra ska se upp till dig , du måste inte se ut som normen och du måste inte ha de där märkesväskorna för ett antal tusen för att ha stil.

Jag vågar köra trots att jag inte följer normen , jag bryter den för att jag själv vill se en framtid inom bloggar men även mode och mediebranschen där det är mångfald och personligheter som syns , inte bara av samma sort.

I dag lever vi dessutom i ett perfektionsamhälle där vi dagligen möts av vågor om att det vi gör inte är tillräckligt, att du inte håller måttet.

Jag vill inte vara en del av den vågen , jag vill hoppa åt sidan och visa att man visst kan gå sin egna väg , nå sina drömmar utan att falla för att vara som alla andra och hålla måttet som andra satt upp.

 

Personligen har jag kämpat länge och gör än i dag med ångest och tankar som kommer och tar över hela mig så jag bara vill försvinna.

Gått igenom en ätstörning och kämpar än idag med ångest som dock inte är matrelaterat utan till att jag inte duger som jag är , att jag inte är tillräcklig.

Men jag har kommit långt , från att ha perioder på ca 2 veckor i månaden till att i dag ha ett par dagar i månaden och det är för att jag valt att accepterat den jag är och jobba med det jag har.

Jag behöver inte vara perfekt, det jag gör behöver inte vara perfekt.

Jag själv blev delvis påverkat av media och vissa bloggar som jag än i dag undviker just för att jag lätt kan börja hamna i en ond cirkel och jämföra mig , men självfallet sitter måendet djupt i ens psyke och inte vad bloggar visar upp.

Men trots det vill jag kunna vara bruden som inspirerar andra till att de diggar sig själva , inte kollar på mig och vill vara mig utan påminns när de går in på min blogg och instagram att de vill vara de och de kan göra precis vad de vill i sina liv. Jag vill vara tjejen som inte inspirerar andra till att gå till gymmet för att bli smalare utan jag vill vara tjejen som inspirerar andra till att showa upp de själva rakt upp och ner som de är och träna det som de får ut den mesta glädjen av, jag vill vara den som får andra att lyfta sig själva och se sina egna härliga sidor.

Jag vill vara den som får andra våga klä sig efter egen smak och inte vad jag har på mig , jag vill bara visa att jag klär mig som jag vill och att andra borde göra samma.

 

Jag är en itgirl för att jag vill inspirera andra till att bli sina egna itgirls och att en ny våg med itgirls är påväg och där är perfektion ett minneblott- där är kärlek,mångfald och medmänsklighet den nya Balenciaga väskan! Nu rockar vi den nya vågen people, be fearless<3"

Tuva

så bra skrivet!!! Heja heja! <33333

Svar: Åh men tack<333 goa du! Heja dig å!!du är grym<3
Frida Larsson

Maja - Frontside

Fina Frida, du är så klok och så stark! Precis det du beskriver tänker jag när jag läser din blogg. Det behövs så många peppiga röster som möjligt här i bloggosfären, och bland unga tjejer generellt. Håller verkligen tummarna för att du kniper en av de sista platserna i ItGirls, du är verkligen värd det snygging! :)
(Och förresten, jag fullkomligt ÄLSKAR både halvmånetatueringen och din nya GRL PWR-tatoo, så snygg!)

Svar: Men nu blir jag rörd på riktigt.. Härliga fina Maja, tusen tack<3 vill ju vara en motvikt till press och krav, och jag har så mycket att skriva om och dela med mig utav så vore kul att nå ut till så många man kan. Så gulligt av dig att hålla tummarna , vore fantastiskt om det gick vägen! Men om inte så känns det väldigt bra att du kom med då du tänker som mig , är peppig , inspirerande och är dig själv och så unik!:D kommer heja på dig! Men vore ju kalas om man knep en plats och kunde träffa dig och peppa oss igenom tävlingen -dröm !:D. Nämen going, är väldigt nöjd med de, och så kul med tatueringar !!:D älskar din fjäder bakom örat och du skulle väll gadda dig igen snart?:D kramis!
Frida Larsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like