WILD CARD
Mitt andra inlägg i utmaningen Wild Card kommer vara om saker i min vardag som får mig att må bra, från stora till mindre ting.
Saker som jag får energi och inspiration utav som jag sedan kan föra vidare till min omgivning.
 
1.Människor som jag får energi utav , människor man kan prata om allt med och de kan göra detsamma med en själv. Relationer som är jämlika där ingen tar mer än vad den ger och där trygghet, respekt och ärlighet är tre budord men även skratt, gråt och stim. Man finns för varandra i alla väder.
Dessa relationer är guld och hjälper en på så många plan : Man känner trygghet , får vägledning och någon att prata med samtidigt som man också kan skoja , ha roligt och bara vara med.
 
Nedan är Matilda som är min barndomsvän och har varit en vän som jag haft nära väldigt länge , ibland glider vi åt olika håll men vi hittar alltid tillbaka och vi vet att vi har varandra även om vi inte setts på länge.
Min mamma är den andra personen på bilden och hon har varit min förebild sen dag ett , hon är så bra på många sätt- hon stöttar mig , tror på mig och har alltid funnits där när jag velat prata och hon har alltid sett när något inte varit bra. Den kvinnan har fått utstå så mycket men trots det så är hon långt ifrån bitter, hon är varm, rak på sak , vågar vara sig själv och öppnar alltid sina armar för andra.
 
Förutom superkvinnorna på bild så är mina vänner Cecilia, Sanna, Linnea och Jenny personer som betyder väldigt mycket för mig, älskar er.
Min grabb som har funnits i mina jobbiga stunder och stått kvar , som är den som håller om mig när jag behöver det som mest , han som finns där. Vi har haft upp och ner men i dag har vi hittat hem och det känns så bra.
Sedan min pappa och syster, er älskar jag och kommer alltid göra.
 
 
2. Morgonstunder.Att få njuta av mysiga frukostar, bläddra i magasin eller se sin favorit serie på morgonen får mig att peppa till ordentligt inför dagen. En stund jag laddar upp batterierna på.

 
3. Glädjespridande plagg.  Plaggen som sprudlar , som sticker ut och som får en grå dag bli ljus.
Sådanna plagg förtjänar varje person i sin garderob, riktiga energigivare.
 

4. Testa nya restauranger och vardagslyxa med någon du gillar.

5. Röra på mig , gärna utomhus med favorit podden i öronen: Josefin och Vanjas podd såklart.
Får mina tankar att flöda och sorteras.
 
 
6. Myskvällar. Avsluta dagen med att mysa ner sig i soffan och bara andas ut. Att avsluta dagen som jag startade den på- en lugn stund för mig själv. Knyta ihop dagen så helt enkelt.
7. Spamys . Att få in någon eller några dagar i veckan där man avsätter tid för lite hemma spa.
Ha ansiktsmask, smörja in sig , fixa naglarna och bläddra i sina favorit tidningar är guld.
Att ge sig själv omtanke.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like