Snygga plagg och kritik mot att inte gå all in på mångfald
 
 

Alltså dessa plagg prickar helt in på vad jag älskar-klänningar med härliga mönster som stjärnor och prickar,markerad midja och lite piffiga volanger och sedan har jag ju en förkärlek för silkiga material så blusen var ju underbar.
Hittade detta märke på instagram som heter Realisationpar och på sin inspirerande hemsida beskriver de sig som ett märke som inte har kollektioner utan gör plagg som ska passa alla olika kvinnors garderober,som ska hylla våra personligheter samt att de tar fram plagg som de själva diggar.
Super bra mått att vilja följa dock saknar jag mångfalden av brudar som bär upp plaggen på hemsidan vilket många märken idag får ett stort minus från min sida. När ska vi få se kvinnor så som hbtqi personer i olika former bära upp plagg? När ska en få visa upp snygga plagg i sin kurviga kropp, i sina mörka kropp eller sittandes i en rullstol? Modevärlden måste ta mångfalden på allvar samt när ett märke säger sig vilja hylla mångfalden och olika personligheter så gör det på riktigt-all in!
Det är vad jag som kund önskar och vill se betydligt mer utav och att det sedan blir normen med mångfald,att märken reflekterar verkligheten och inte enbart en ytterst minimal del av människor.
Annars-väldigt snygga plagg .
 
NU: Plugga vidare.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like