Nycklar glömda,panik och inga matlagningsskillz
 
 
 
Mobil bilder här så kvallen sådär men vill ändå ha min blogg som en skön blandning där allt inte enbart är perfektion. De två första från idag och den sista från i lördags.
God kväll! Sitter här lite för sent men haft en smått häktisk dag-kom tillbaka till Stockholm och insåg att mina nycklar till brevlådan är hemma hos mina föräldrar(HUR LYCKAS MAN?) och paniken var och är fortfarande total då böcker jag måste ha för att fixa en uppgift på onsdag ligger där och väntar..hoppas på att husvärden har en extra nyckel annars är det kört på att kunna lämna in uppgiften..känns förjävligt rent ut sagt. Men får hitta lösningar på detta samt så kommer detta aldrig mer får upprepas.
Sedan har jag tvättat och på kvällen var jag iväg på träning.
Hade i alla fall en underbar start på dagen då jag vaknade upp brevid en fin person,gjorde bananpannkakor till oss båda som dock blev brända haha mina matlagningsskillz är ju sådär.. och sedan tog jag tåget hit.
Fixade lunch som blev min vanliga bönpasta med pesto, fetaost,babyspenat och tomater- en rätt som är svår att misslyckas med..;)
Dagen varit bra förutom paniken över nycklarna som fortfarande är men dock ska det inte få ta över allt utan jag löser situationen på något sett, och viktigt också att jag tar lärdom utav detta.
Men nu ska jag sova-vi hörs imorgon fina ni<3
 
Natalie plus Co.

Pastan såg himla god ut! Och tallriken var ju bara så fin :)

Svar: Åh den är väldigt god!:D och tack så mycket, är mina föräldrars gamla:)
Frida Larsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like