Boost Yourself
 
Jag har haft ett väldigt dåligt självförtroende och många negativa tankar-legat och gråtit mig till sömns när ångesten knackat på,gått igenom en ätstörning och skippat att umgåtts med vänner för att jag inte orkat visa mig nere eller orkat peppat igång mig glad.
Det där dåliga självförtroendet har många gånger förstört fina stunder för mig- på min studentbal mådde jag fruktansvärt dåligt, kände mig så fel och ful och kunde inte slappna av,när mamma ville ta kort på mig och min grabb hade jag svårt att slappna av och ville bara gå iväg och gömma mig- en kväll jag lät mitt huvud gräva ner mig istället för att vara glad och njuta av min studentbal.
Utekvällar har även de slutat ibland med att jag ligger hemma och skäms över mig själv och gråter mig till sömns, och ja jag har skippat att göra saker för att "en sån som mig" kan väll inte det.
Och jag har lagt en förmögenhet på smink och produkter i hopp om att något ska kunna ändra mitt yttre.
 
Men i dag har jag hittat ett sätt att komma runt dessa negativa tankar , ett sätt att få ett positivt mindset och det är att göra saker jag mår bra utav, inte tänka för mycket på vad jag tror andra vill att jag ska vara och alltid hitta det där fina i vardagen.
I går sa faktist grabben min när vi låg och myste att: " Frida-det var länge sen du var ledsen nu?" och det stämde-jag minns inte senast jag var ledsen, och min grabb var ofta den som fick utstå alla mina gråtattacker hemma.
 Jag svarade då honom att jag mår bättre och att det är onödigt att spilla tid på sorg när det finns så mycket fint i mitt liv.
Precis som jag börjat tänka om vädret-som förut kunde totalt ändra mitt humör, när det var grått ute blev jag grå,men i dag ska aldrig ett väder styra mitt humör,det är bara jag som kan det.
 
Här nedan har ni några ting jag brukar ta till för att känna mig lite extra pepp och glad eller om tankarna knackar på så kan dessa ting göra att tankarna illa kvickt vänder:
 
1.Färska blommor, älskar att omge mig av fina rosor , liv och glädje. Som en romantisk gest på en själv varje vecka, för det är man värd!

2.Lyssna på Josefin och Vanjas podd : Den podden vart en totalvändning för mitt mående,slår varje teraput, de har lärt mig följa mina drömmar,tro på mig själv och se till varje vacker vardag och vad den erbjuder.
 

3. Träna. Att känna hur man orkar göra den där övningen man aldrig trodde man skulle klara,hur man varje gång orkar lite till och hur kroppen jobbar och endorfiner flödar. En riktig självförtroendeboost och bra rensning för tankarna.
4. Köpa nya piffiga plagg aka glädjespridar plagg. De där plaggen du känner dig både väldigt smashing i samtidigt som de lyser upp en grå mulen dag,våga färg och härliga detaljer. Blir glad bara utav att ha de hängandes på galge.
5. Ge dig själv tid : Unna dig 1 timme där du bara tar hand om dig själv, lägger ansiktsmask,målar naglarna i någon härlig Power färg och raka benen så de blir så där silkeslena mot lakanet-underbart!
Efter varje sån timme känner jag mig redo för nya utmaningar.
6. Bläddra i inspirerande och boostande tidningar , välj efter humör, en dag kanske du vill fylla på kreativiteten en annan kanske gotta dig i härliga hälsotips.
7. Umgås med personer du får energi utav,som du litar på och som du alltid kan visa ditt rätta jag med. Här med min kära mamma som alltid trott på mig och är en riktig Power kvinna till förebild.
 
Men kom ihåg inget som kommer yttre kan ändra ditt mående i längden utan DU måste välj den väg du ska ta- vill du fortfarande må som du gör? Eller vill du hitta en väg ut? Börja redan idag med att ta små steg i rätt riktining, gör mer utav sånt som kan skrämma dig först , strunta i vad andra anser att du bör göra när det tillexempel kommer till skola och karriär-be you be true! Och sluta jämföra dig med alla andra-du är grym precis som du är och jag lovar att andra kollar in dig och önskade att de var du som du ibland gjort med andra.
Gör saker som tar dig in på rätt väg, mina saker är de ovan,hitta det du tycker om så ska du se att ditt självförtroende kommer få en rejäl boost.
När du är du , när du vänder en negativ tanke till en positiv-då är du på god väg . Håll bara i.
Kärlek till er alla och boost yourself!

 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like